Seznámení se s kolekcí

Společně si projdeme všechna vína z vinného lístku. Na každém školení mimo jiné dprobíhá i ochutnávka několika vzorků s vysvětlením charakteru vína se snoubením s pokrmy.

Základní kategorizace vín

Vysvětlíme kategorizaci moravských, českých a také zahraničních vín tak, aby personál dokázal hostovi odpovědět na jakýkoli dotaz a bezchybně víno odprezentovat.

Psychologie prodeje

Personál naučíme využít všechny znalosti k tomu, aby dokázal příjemně a efektivně komunikovat s hostem a z vinného lístku dokázal přesně vybrat několik vín podle požadavků a nálady hosta.

Profesionální servis vína

Předvedeme, jak láhev elegantně a profesionálně otevřít a jak víno správně nalévat. Vysvětlíme, proč otevřením láhve servis teprve začíná.

Školíme personál, aby dosáhl vyšší profesionality, schopnosti řešit problémy, víno správně nabízet a servírovat.